10 Years Fire and Steel w/ City Kids live at Temple

Ανταπόκριση.

Μια βραδιά γεμάτη από φωτιά και ατσάλι.Για το ξεκίνημα του live είχαν επιλεχθεί οι City Kids παλιές πλέον καραβάνες στο χώρο γνωστοί ως tribute band στους Motorhead. O ήχος τους; Απαράλλαχτος και ποιοτικός. Με κέφι και καλό ήχο, το αποτέλεσμα εμπεριείχε γενναίες δόσεις ιδρώτα και headbanging από μέρους του κοινού. Ο δυνατός και καθαρός ήχος τους έδωσε το πρώτο πλεονέκτημα, η ενθουσιώδης απόδοση των μελών των City Kids το δεύτερο.Τίμησαν το παρόν και το παρελθόν της μπάντας με τα παθιασμένα φωνητικά τους και την ενέργειά τους επάνω στην σκηνή. Το κοινό ακολουθούσε κατά πόδας, καθώς γνώριζε το υλικό τους, τους υπολόγιζε ως αναπόσπαστο μέρος της live εμπειρίας και είχε έρθει για να δει και εκείνους. Χαρακτηριστική ένδειξη αυτού, πως ήδη από το ξεκίνημα της εμφάνισής τους το temple είχε σχεδόν γεμίσει. Ιδρώτας χύθηκε οι σβέρκοι μας ταρακουνήθηκαν και εν τέλει όλοι έμειναν ικανοποιημένοι, αν όχι εκστασιασμένοι ως τελική αίσθηση. Μετά το τέλος του set list τους, απόρησα τι λάθος έκανα τόσα χρόνια και δεν τους είχα δει σε κάποιο live!
Το σκηνικό στήθηκε καπνοί,φωτιές,αλυσίδες στις άκρες της σκηνής οι δάδες να δίνουν πάθος και στην σκηνή οι Fire and steel. Τα μέλη της μπάντας έκαναν την εμφάνιση τους φουριόζοι. Από εκείνη τη στιγμή και για τις επόμενες δυόμιση ώρες το μενού περιελάμβανε μόνο χαμό,χαμό χαμό.Το ένα κομμάτι διαδεχόταν το άλλο χωρίς περιττά κενά και πολλά λόγια.Μανιασμένες εκτελέσεις να ξεχωρίζουν,αγαπημένα κομμάτια σε απίθανες αποδόσεις.Φυσικά τέτοιου είδους συναυλίες οφείλουν να εξελιχθούν σε metal-όργιο που στην περίπτωση των Fire and Steel ήταν και με το παραπάνω.Στην ουσία μας πρόσφεραν αυτό που προσδοκούσαμε: ένα ιδρωμένο live με ατελείωτο metal . Κάπου εδώ κρύβεται και η μαγεία της συγκεκριμένης μουσικής, ένα σχήμα σαν τους Fire and Steel που μπορεί να στήσει πάρτι διαθέτοντας ως εφόδια την ενέργεια, την τρέλα και την αμεσότητα που προυποθέτει η σκηνή.Βεβαίως εδώ θα πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στον Τάσο Κροκόδειλο αυτόν τον ακούραστο εργάτη . Είναι από τους ανθρώπους που νιώθουν τόσο πολύ τη συγκεκριμένη μουσική και την υπηρετεί με όλο του το είναι.Οι καλεσμένοι που ήταν εκεί για να τιμήσουν τα δέκατα γενέθλια της μπάντας ανεβοκατέβαιναν στην σκηνή σαν μανιασμένοι μεταδίδοντας τρελή ενέργεια στο κοινό.Ο αφρός της ελληνικής metal σκηνής ήταν εκεί και φυσικά πόσα μπορεί να πει κανείς για τους……..
Yiannis Papanikolaou – Diviner / ROCK N ROLL Children(Dio greek tribute band)
Dionisis Christodoulatos
Theodore Ziras
Iliana Basileios Tsakiraki – Enemy Of Reality Official
Nikos Michalakakos – Spitfire – Hellas
Andreas Marauder – Marauder
Steelianos Amirides – Enemy Of Reality Official
Terry Nikas – Scar Of The Sun
Kostas Kounadinis – Anorimoi
George Pavlantis – Reflection
Mike G Galiatsos – Nightfall
Fragiskos Samoilis – InnerWish
εκρηκτικοί όλοι τους με διάθεση στο full.Συνοψίζοντας, όλα εξελίχθηκαν όπως προσδοκούσαμε, διασκεδάσαμε, εκτονωθήκαμε, ιδρώσαμε και τα αυτιά μας ευφράνθηκαν με γενναίες δόσεις metal. Μακάρι να ζήσουμε κάτι ανάλογο και στο μέλλον.Συγχαρητήρια σε όλους.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ -pantso

Leave a comment

Contact Us

info@zimboradio.com

ZimboRadio.com © 2022. All rights reserved.

Designed And Hosting by TopWebHost