Φαινομενικά μια απλή φράση, μα στην πραγματικότητα το εναρκτήριο λάκτισμα. «Κάπως έτσι» γεννιούνται οι ωραίες ιστορίες καθημερινών ανθρώπων, «κάπως έτσι» μια παρέα γράφει τη δική της ιστορία.
Τι ενώνει δύο υπαλλήλους πολυεθνικής με έναν τραπεζικό; Τι συνδέει έναν μπάρμαν, μια κομμώτρια και έναν σερβιτόρο εκτός απ’ την παραγγελία; Προφανώς ΟΧΙ το ποδόσφαιρό… Είναι η αγάπη για την καλή μουσική και το ραδιόφωνο. Η αγάπη και η αγανάκτηση με τα κακώς κείμενα του μέσου, με τα εμπόδια που συναντά κάθε ένας στη μουσική δημιουργία, την παραγωγή ή ακόμα και την καλή ακρόαση. Η απόφαση ελήφθη λοιπόν. Φτιάξαμε ένα σταθμό με τραγούδια που δε θα ακούσεις σε άλλες συχνότητες. Πρωτίστως για εμάς και κατ επέκταση για όλους.
Το Zimbo Radio εκπέμπει ποιοτική μουσική από ένα ευρύ φάσμα. Από το ξενόγλωσσο στο ελληνικό, από τη rock στη reggae, ξεκινώντας από disco και καταλήγοντας στην εναλλακτική, πάντα με μεράκι και παρεΐστικη διάθεση. Από παραγωγούς με προσωπικότητα στους δέκτες ακροατών με προσωπικότητα.
Οι σπουδαίοι ζωντανά ηχογραφημένοι δίσκοι αποτυπώθηκαν αυθεντικοί στα αυλάκια του δίσκου. Μην περιμένεις λοιπόν τον αψεγάδιαστο, κορυφαίας τεχνολογίας σταθμό κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Για το ταξίδι εξοπλιστήκαμε με ένα μικρόφωνο και έναν υπολογιστή με γρήγορη σύνδεση. Kεφάλαιο δεν χρειάστηκε και ο σταθμάρχης θα είναι πάντα η ίδια η μουσική. Η τεχνική και γραφιστική επιμέλεια ανατίθεται σε φιλότεχνους φίλους και μην απορήσεις αν «εκείνο το Jingle» έχει γραφτεί από το ίδιο το τέκνο του παραγωγού. Την «αφισοκόλληση» την κάνουμε φυσικά οι ίδιοι. Ως γνωστόν, εχθρός του καλού το καλύτερο. Κάθε σεζόν θα μας βρίσκει βελτιωμένους, πάντα όμως με τη σφραγίδα γνησιότητας του «χειροποίητου».
Ξεκινώντας από το σπίτι και περνώντας από άλλες πόλεις, ο στόχος είναι η περιοδεία του Zimbo από δέκτη σε δέκτη να είναι παγκόσμια. Ένα συνεχές world tour. Ένα ταξίδι που μας αξίζει και θα απολαύσουμε.

«Flying And I know I’m not going down All my colors turn to clouds Zimbo» (Echo and the Bunnymen, 1981)

Contact Us

info@zimboradio.com

ZimboRadio.com © 2022. All rights reserved.

Designed And Hosting by TopWebHost