ΚΟΥΠΕΣ Η μουσική αγγίζει την ψυχή

Οι κούπες είναι μια μπάντα άξια αναφοράς και αντιπροσωπευτικής της ελληνόφωνης ροκ σκηνής του σήμερα. Τους παρακολουθούμε από τα πρώτα τους βήματα και χαιρόμαστε για την εξέλιξη και την πορεία τους.Όταν η έμπνευση και το ταλέντο συνδυάζονται με συντονισμό, σκληρή δουλειά και όραμα, μόνο εκπληκτικά πράγματα μπορούν να συμβούν. Οι κουπες ενσαρκώνουν όλα τα παραπάνω, χαράζοντας μια αξιοθαύμαστη πορεία.
Οι κουπες είναι τελικά από εκείνες τις περιπτώσεις συγκροτημάτων που ενώ περιμένεις ένα μεγάλο μυστικό να κρύβεται πίσω από την ύπαρξή τους, εκείνοι παρουσιάζουν απλούστατα τον ίδιο τους τον εαυτό. Τίποτε περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Είναι οι φίλοι σου και οι συμφοιτητές σου, οι παιδικοί σου φίλοι, οι διπλανοί θεατές στην τελευταία καλή συναυλία που πήγες, οι γνωστοί σου που βλέπουν στο δημοτικό τραγούδι τη σύνδεση με το χώμα και όχι κάποιες σαχλές πατροπαράδοτες εποποιίες.
Δύο δίσκοι, σίγουρα από τους καλύτερους οι οποίοι με τη δυναμική τους και το αποτέλεσμά τους έθετε εκτός όλων των άλλων μετ’ επιτάσεως πως η εγχώρια ελληνόφωνη  σκηνή είναι παρούσα και με τεράστια αίγλη.Η επόμενη πρόβα,το επόμενο live ,η επόμενη σύνθεση είναι γι την μπάντα μια γιορτή-οπως μας είπαν-.Μια τέτοια γιορτή μας προσκαλούν οι ΚΟΥΠΕΣ νααπολαύσουμε σε μια συναυλία γεμάτη εκπλήξεις,το Σάββατο 9 Απριλιου στις 21:30 στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ HOUSE (Μητροπόλεως 42) Καστοριά.Θα είμαστε όλοι εκεί.   ΠΑΝΤΕΛΗΣ-pantso .

Leave a comment

Contact Us

info@zimboradio.com

ZimboRadio.com © 2022. All rights reserved.

Designed And Hosting by TopWebHost