TAPEWORM ELECTRIC Να τους θυμάστε

Γίναμε μάρτυρες μιας εμφάνισης δίχως προηγούμενο.Η εμφάνιση τους απέδειξε πέρα του ταλέντου τους και το πόσο δεμένοι είναι σαν μπάντα μιας και απέδωσαν το υλικό τους χωρίς δυσκολία με τον χρόνο να κυλάει σαν νερό. Παρουσίασαν υλικό σωστά ισορροπημένο ανάμεσα στα ενεργητικά κομμάτια τους και τα πιο ατμοσφαιρικά.Παρουσιάζοντας και νέο υλικό από τον επερχόμενο τους full length δίσκο.(εδώ θα γίνει χαμός).Σίγουρα κέρδισαν και άλλο κόσμο στην ολοένα αυξανόμενη εκτίμηση τους από την ευρύτερη ελληνική σκηνή.
Σεισμός λοιπόν,που ενισχύθηκε με την ζεστασιά του χώρου ΙΛΙΟΝ plus και οι TAPEWORM ELECTRIC απογειώνονται ,έσκασαν στον χώρο σαν βόμβα μεγατόνων συνεπαίρνοντας τα πάντα στο διάβα τους. Τώρα πλέον είναι αργά για να ηρεμήσεις αφού σε έχουν αρπάξει από τα μούτρα(μουτράκλα),με την μνήμη να προσπαθεί να συγκρατήσει πολλά λόγω έκστασης, χορού, κοπανήματος και αλκοόλ (τσίπουρο time).
Άψογοι παίχτες, σωστά στησίματα και ένα σετ ανυψωτικά διαρθρωμένο για να επιτευχθεί η συγκλονιστική κλιμάκωση με τραγούδια που δεν χωράνε έτσι απλά σε μερικές αράδες λέξεων από μια μπάντα που το λέει η καρδιά της. Κάτι τέτοιες βραδιές είναι που ξεχωρίζουν για τις μπάντες που κρατάν ζωντανή την φωτιά της εγχώριας μουσικής σκηνής. Βραδιές που μένουν παρακαταθήκη για τον ελληνικό χώρο που θα γεφυρώνει γενιές ακροατών.
Με μια Αργυρώ Ιγκιλιζιάν ψυχωμένη να τραγουδάει δίχως αύριο απόδειξη του ταλέντου της την καθιστά μια από τις κορυφαίες frontwoman της σκηνής. Το ωστικό κύμα από κιθάρες μια ευγενική χορηγεία του Άκη Δαφαλιά που έπαιξε όλα τα μεγαλειώδη ρίφφ άριστα και αψεγάδιαστα,ο πολύς Γιώργος Κασαπίδης κραδαίνοντας το μπάσο με το κρυστάλλινο ήχο να δίνει όγκο και γκρούβα και δεύτερα φωνητικά για όσκαρ, πίσω ο χορευταράς Γιώργος Μπίζας πάνοπλος στα πλήκτρα με κάθε του νότα να κεντά στην ψυχή και το μυαλό μας και ο τεράστιος Αντώνης Μιχαλακόπουλος κοπάνησε τα ντραμς αλύπητα,τα σήκωσε στον αέρα και τα σέρβιρε στο πάτωμα(τι σου έφταιξε το καημένο τo ταμπούρο χριστιανέ μου;).Στα highlights της βραδιάς ένα ταμπούρο να κείτεται στο δάπεδο με τον ντράμερ να το τραβολογάει να ανέβει και πάλι στη βάση του για να συνεχίσουν(χαχαχχαχαχαχαχα).Ευκαιρία για μια ανάσα για την μπάντα και ξανά που είχαμε μείνει;Με ένα πολύ καλό light and sound show (συγχαρητήρια στο ΙΛΙΟΝ PLUS)που ανέβασε και αυτό το συνολικό αποτέλεσμα.(Απόδειξη πως πίσω από τις κονσόλες πέραν των τεχνικών γνώσεων χρειάζονται άνθρωποι με μεράκι).
Από τα καλύτερα live που θα μπορούσε να παρευρεθεί κανείς για ένα βράδυ του Οκτώβρη. Και φυσικά ο Zimbo Radio ήταν εκεί.Στηρίζουμε την ελληνική μας σκηνή.Οι TAPEWORM ELECTRIC με τους γλυκόπιοτους ήχους τους που μπορεί να φαίνονται ταπεινοί και σεβάσμιοι (κοινώς και γ@μώ τα παιδιά)αλλά έδωσαν εξαιρετικό νόημα στην ακρόαση του καθένα μας στο κοινό.Να τους θυμάστε!!!!
Με εκτίμηση
-ΠΑΝΤΕΛΗΣ pantso-ZIMBO RADIO

Οι TAPEWORM ELECTRIC ΕΙΝΑΙ:
Αργυρώ Ιγκιλιζιάν :Φωνητικά
Γιώργος Κασαπίδης:Μπάσο-Φωνητικά
Άκης Δαφαλιάς :Kιθάρες
Γιώργος Μπίζας:Πλήκτρα
Αντώνης Μιχαλακόπουλος:Ντράμς

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ:

BANDCAMP

INSTAGRAM

FACEBOOK

YOU TUBE

LIVE PHOTO REPORT special thanks:Click by Δέσποινα Ντόβα

Leave a comment

Contact Us

info@zimboradio.com

ZimboRadio.com © 2022. All rights reserved.

Designed And Hosting by TopWebHost